Have a question? Give us a call: +86 311 6669 3082

Le ta'uta'ua i le lalolagi o lo'o tu'uina atu masini e gaosia ai le margarine

Le ta'uta'ua i le lalolagi o lo'o tu'uina atu masini e gaosia ai le margarine

 

1. SPX FLOW (USA)

SPX

SPX FLOW o se taʻutaʻua taʻutaʻua i le lalolagi atoa o loʻo tuʻuina atu le faʻaogaina o le suavai, faʻafefiloi, togafitiga vevela ma tekonolosi faʻavae i totonu o le Iunaite Setete. O ana oloa e faʻaaogaina lautele i meaʻai ma meainu, susu, vailaʻau ma isi pisinisi. I le tulaga o le gaosiga o le margarine, SPX FLOW e ofoina atu le faʻafefiloi lelei ma le faʻaleleia o meafaigaluega e faʻamautinoa ai le maualuga ma le tumau aʻo faʻafetaui manaʻoga o le gaosiga tele. O meafaigaluega a le kamupani ua lauiloa mo lona faʻafouina ma le faʻamaoni ma faʻaaogaina lautele i le lalolagi atoa.

 

2. GEA Group (Siamani)

gea

GEA Group o se tasi o kamupani sili ona tele i le lalolagi o loʻo tuʻuina atu tekonolosi meaʻai, faʻauluulu i Siamani. E tele le poto masani a le kamupani i le gaosiga o susu, aemaise lava i le gaosiga o masini pata ma le margarine. GEA ofo atu emulsifiers maualuga-lelei emulsifiers, mixers ma afifiina meafaigaluega, ma o ana fofo e aofia ai le faagasologa atoa gaosiga mai le taulimaina o mea mataʻina i le afifiina oloa mulimuli. O meafaigaluega a GEA e fiafia i ai tagata faʻatau mo lona maualuga maualuga, faʻasaoina o le malosi ma le maualuga o le masini.

 

3. Alfa Laval (Suetena)

ALFA LAVAL

Alfa Laval ose ta'uta'ua le lalolagi e tu'uina atu le fa'aliliuina o le vevela, tu'uese'esega ma mea e fa'aogaina ai le suavai e fa'avae i Suetena. O ana oloa i masini gaosiga o le margarine e masani lava ona aofia ai mea faʻafefe vevela, separators ma pamu. O nei masini o loʻo i ai se sao taua i le gaosiga o gaosiga, faʻamautinoa le lelei o oloa ma le gaosiga lelei. E lauiloa mo le lelei o le faʻaogaina o le malosi ma le faʻatuatuaina o le faʻatinoga, o meafaigaluega a Alfa Laval e faʻaaogaina lautele i fale gaosi susu ma meaʻai i le lalolagi atoa.

 

4. Tetra Pak (Suetena)

TETRA PAK

Tetra Pak ose ta'uta'ua i le lalolagi atoa e tu'uina atu mea'ai ma fofo fofo o lo'o fa'auluulu i Suetena. E ui o Tetra Pak e lauiloa mo ana meainu faʻapipiʻi tekonolosi, e iai foʻi lona poto masani i le vaega o meaʻai. Tetra Pak o lo'o tu'uina atu masini fa'afefiloi ma fa'afefiloi o lo'o fa'aaogaina i laina gaosi margarine i le lalolagi atoa. O meafaigaluega a Tetra Pak e lauiloa lautele mo lona mamanu mama, faʻamaoni ma fesoʻotaʻiga auaunaga i le lalolagi, fesoasoani i tagata faʻatau i maketi uma.

 

5. Buhler Group (Switzerland)

PULERA

O le Buhler Group o se taʻutaʻua o loʻo tuʻuina atu meaʻai ma meafaitino gaosi mea e faʻavae i Suiselani. O meafaigaluega gaosi susu o loʻo tuʻuina atu e le kamupani e faʻaaogaina lautele i le gaosiga o pata, margarine ma isi meaʻai susu. O mea faigaluega a Buhler e lauiloa mo ana tekonolosi fou, faʻalagolago le faʻatinoga ma le lelei o le gaosiga gafatia e fesoasoani ai i tagata faʻatau e maua se faʻailoga i se maketi faʻatauvaʻa.

 

6. Clextral (Farani)

CLEXTRAL

O le Clextral o se kamupani Farani faʻapitoa i tekinolosi faʻapipiʻiina, o ana oloa e faʻaaogaina lautele i meaʻai, vailaʻau, vailaʻau ma isi matāʻupu. O le Clextral e tu'uina atu masini gaosiga o le margarine fa'atasi ai ma tekinolosi fa'aulu fa'alua-screw, e mafai ai ona fa'alelei lelei ma fa'afefiloi faiga. O meafaigaluega a Clextral e lauiloa i lona lelei, fetuutuunai ma le faʻaauau, ma e talafeagai mo kamupani laiti ma feololo.

 

7. Technosilos (Italia)

TECHNOSILOS

Technosilos o se kamupani Italia faʻapitoa i le mamanu ma le gaosiga o meaʻai gaosi meaʻai. O lo'o tu'uina atu e le kamupani meafaigaluega gaosi susu e aofia ai le fa'agasologa atoa mai le tagofiaina o meafaitino e o'o atu i le afifiina o le oloa mulimuli. Technosilos margarine gaosiga meafaigaluega e lauiloa mo lona tulaga maualuga, fau uʻamea uʻamea ma le faʻatonuina o le faʻatonuga, faʻamautinoaina le tumama o le gaosiga o le gaosiga ma le tutusa o le oloa.

 

8. Fristam Pumps (Siamani)

FRISTANM

O Fristam Pumps ose ta'uta'ua ta'uta'ua le gaosiga o pamu i le lalolagi e fa'avae i Siamani o ana oloa o lo'o fa'aaogaina lautele i mea'ai, meainu ma falema'i. I le gaosiga o le margarine, o pamu a Fristam e faʻaaogaina e faʻatautaia ai emulsions sili ona viscous, faʻamautinoa le mautu ma le lelei o le gaosiga o le gaosiga. O pamu Fristam e lauiloa i le maketi o le lalolagi mo lo latou maualuga maualuga, faʻamaoni ma faigofie o le tausiga.

 

9. VMECH INDUSTRY (Italia)

VMECH

O le VMECH INDUSTRY o se kamupani Italia o loʻo gaosia mea e gaosia ai meaʻai, faʻapitoa i le tuʻuina atu o fofo atoatoa mo meaʻai ma meaʻai susu. VMECH INDUSTRY o loʻo i ai tekinolosi faʻatekonolosi i le gaosiga o meaʻai susu ma gaʻo, ma o le gaosiga o meafaigaluega e lelei ma malosi, lea e mafai ona faʻafetaui manaoga faʻapitoa o pisinisi eseese.

 

10. FrymaKoruma (Suiselani)

FRYMAKOURUMA

FrymaKoruma o se taʻutaʻua Suiselani gaosi oloa gaosi meafaigaluega, faʻapitoa i le tuʻuina atu o meafaigaluega mo meaʻai, mea teuteu ma falemaʻi. O lona emulsifying ma faʻafefiloi meafaigaluega e faʻaaogaina lautele i laina gaosiga o margarine i le lalolagi atoa. O meafaigaluega a FrymaKoruma ua lauiloa mo lona faʻatonuina o le faʻagasologa, lelei le gaosiga gafatia ma le umi o le mamanu.

 

O nei tagata fa'atau oloa e le gata ina tu'uina atu masini gaosi margarine maualuga, ae tu'uina atu fo'i le lagolago fa'apitoa fa'apitoa ma auaunaga i tagata fa'atau i le lalolagi atoa. O tausaga o faʻaputuga ma faʻafouina o nei kamupani i totonu o pisinisi ua avea ai i latou ma taʻitaʻi i le maketi o le lalolagi. Pe o pisinisi tetele pisinisi po o pisinisi laiti ma feololo, filifili nei tagata faʻatau meafaigaluega e mafai ona maua le gafatia faʻatuatuaina gaosiga ma le maualuga o le lelei o oloa.

 

LOGO-2022

Hebei Shipu Machinery Technology Co., Ltd., o se gaosiga faʻapolofesa o le suʻeina o le vevela i luga o le eleele, tuʻufaʻatasia le mamanu, gaosiga, lagolago faʻapitoa ma le maeʻa faʻatau atu auaunaga, tuuto atu i le tuʻuina atu o le tasi-taofi auaunaga mo le gaosiga o le margarine ma le auaunaga mo tagata faʻatau i le margarine, faʻapuupuu. , mea teuteu, mea'ai, alamanuia kemikolo ma isi alamanuia. I le taimi nei e mafai foʻi ona matou tuʻuina atu mamanu ma meafaigaluega e tusa ai ma manaʻoga faatekinolosi ma le faʻatulagaina o faleaoga a tagata faʻatau.

 

世浦 fu'a-01

 

 

Shipu Machinery o loʻo i ai le tele o vaʻaiga vevela vevela ma faʻamatalaga, faʻatasi ai ma se nofoaga e fesuiaʻi vevela e tasi e amata mai i le 0.08 sikuea mita i le 7.0 sikuea mita, lea e mafai ona faʻaaogaina e gaosia ai le laititi-maualalo i oloa maualuga-viscosity, pe e te manaʻomia vevela pe malulu le oloa, crystallization, pasteurization, retort, sterilization, gelation, concentration, aisa, evaporation ma isi faagasologa o le gaosiga faifai pea, e mafai ona e mauaina se oloa exchanger vevela i luga o le masini Shipu.


Taimi meli: Aukuso-15-2024